Τρώει πρώτη γκολ και καταρρέει η ΑΕΛ

Τρώει πρώτη γκολ και καταρρέει η ΑΕΛ

Φώτης Καρακούσης
Τρώει πρώτη γκολ και καταρρέει η ΑΕΛ

bet365

Ούτε βαθμό δεν έχει πάρει η ΑΕΛ στα πέντε παιχνίδια που έχει δεχθεί πρώτη γκολ, με την αντίδραση που δεν δείχνει να είναι το σημαντικότερο αγωνιστικό πρόβλημα των «βυσσινί».

Έχοντας περάσει 11 αγωνιστικές η ΑΕΛ βρίσκεται στην 11η θέση με 11 βαθμούς, όσους και η 10η Λαμία. Οι... βυσσινί έχουν μια διαφορά από 14ο Λεβαδειακό τεσσάρων βαθμών και δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν πως θα μπορούσαν να τα είχαν πάει ακόμα καλύτερα. Και θα μπορούσαν αν υπήρξε αντίδραση στους αγώνες που δέχθηκαν πρώτοι γκολ.

Οι Θεσσαλοί όχι μία και δύο, αλλά πέντε φορές που βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Και όταν λέμε αντίδραση δεν εννοούμε να γυρίσουν το ματς, αλλά ούτε καν να πάρουν την ισοπαλία. Είναι σαν να υπάρχει κατάρρευση μόλις ο αντίπαλος σκοράρει πρώτος, με συνέπεια να γίνει αυτό το πέντε στα πέντε.

Μάλιστα στις τέσσερις από τις πέντε φορές, η ΑΕΛ δεν πέτυχε καν γκολ και στη μόνη που το έκανε ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λάρισα, με τους «πράσινους» να έχουν προηγηθεί με 2-0, τους γηπεδούχους να μειώνουν και στην συνέχεια το «τριφύλλι» να κάνει το 1-3.

Το πρόβλημα δείχνει να υπάρχει και στους «βυσσινί» θα πρέπει να ρίξουν βάρος στην αντίδραση που ως τώρα δεν υπάρχει, ειδικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μια αντίδραση που δεν υπάρχει και στην εικόνα, όχι μόνο στο σκορ, ειδικά αν το γκολ το δέχεται στο δεύτερο ημίχρονο. Για την ακρίβεια με εξαίρεση τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο οποίο δέχθηκε πρώτη γκολ αλλά στο πρώτο μέρος, έχασε αλλά σκόραρε, στα υπόλοιπα τέσσερα που τα τέρματα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση.

Τα παιχνίδια που η ΑΕΛ δέχθηκε γκολ και δεν αντέδρασε

Ας πάμε όμως να δούμε τα παιχνίδια στα οποία η ΑΕΛ δέχθηκε πρώτη γκολ και δεν κατάφερε να αντιδράσει.

2η αγωνιστική: Άρης – ΑΕΛ 2-0 (71' Γιουνές, 75' Ντιγκινί)

3η αγωνιστική: ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-3 (66' Φατιόν – 28' Γιόχανσον, 63' Γιόχανσον, 89' Χατζηγιοβάνης)

4η αγωνιστική: Ατρόμητος – ΑΕΛ 2-0 (54' Μπρούνο, 85' Ουγκράι)

6η αγωνιστική: Ξάνθη – ΑΕΛ 1-0 (82' Γέντρισεκ)

11η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ 2-0 (55' Καλτσάς, 89' Μανιάς)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα