«Εβρεξε» πρόστιμα στον Απόλλωνα

Gazzetta team
«Εβρεξε» πρόστιμα στον Απόλλωνα

bet365

Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» επέβαλε... χρηματική «καμπάνα» στους παίκτες, ενώ «προειδοποίησε» για άμεσες «εκκαθαρίσεις»
Η ήττα του ΟΑΚΑ εκτός από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, έφερε και «επιπτώσεις» στα αποδυτήρια του Απόλλωνα. Ετσι στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες ενημερώθηκαν πως πάρθηκαν «μέτρα» με αφορμή την εικόνα τους, όπως επιβολή προστίμου σε όλους (1.000 ευρώ) και το «ελεύθερο» σε όσους το επιθυμούν να λύσουν άμεσα τα συμβόλαιά τους. Παράλληλα αφέθηκε να εννοηθεί πως θα υπάρξει καθεστώς αναστολής πληρωμών μέχρι να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, ενώ ενόψει Ιανουαρίου θα παρατηρηθούν αλλαγές, καθώς θα γίνουν αποδεσμεύσεις αλλά και αναπροσαρμογές στις αποδοχές των ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα