Κερδίζει και βλέπει πεντάδα

Gazzetta team
Κερδίζει και βλέπει πεντάδα

bet365

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Λαμία (19:30, NS1) με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και να μείνει κοντά στην πρώτη πεντάδα. Να διατηρήσει το αήττητο θα προσπαθήσει η Λαμία.

Πανιώνιος – Λαμία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πανιώνιος δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του μετά τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων αγωνιστικών, και τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (δύο νίκες και μία ισοπαλία) που τον έχει φέρει κοντά στην πρώτη πεντάδα. Ο Ζοσέ Ανιγκό είδε τον Σπιριντόνοβιτς να χάνει αδικαιολόγητα προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Κόρμπος και Μανθάτης. Αντίθετα, κανονικά θα είναι ο Γιώργος Μασούρας ο οποίος από τον Ιανουάριο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά της η Λαμία η οποία τρέχει αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, ήρθε στην Αθήνα με 20 παίκτες και χωρίς τους Μπλάζιτς και Βάντερσον, ενώ μέσα είναι οι Μαστούρ και Σαράνοφ. Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα ψάξει για βαθμό ή βαθμούς αφού στη συνέχεια ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα με όλους τους μεγάλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα