«Ήταν οφσάιντ ο Βούκοβιτς»! (pics)

Νίκος Μαρούδας
«Ήταν οφσάιντ ο Βούκοβιτς»! (pics)

bet365

Οι διοικούντες του Ατρόμητου για αρκετή ώρα μετά το παιχνίδι έβλεπαν την φάση του 1-2 και τόνιζαν πως η μπάλα πριν καταλήξει στον Βούκοβιτς βρήκε στον Σισέ.

Πολύ συζήτηση έγινε στο Περιστέρι με τη λήξη της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό για το δεύτερο τέρμα των «ερυθρόλευκων», που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά. Στον Ατρόμητο υπάρχουν... φωνές για οφσάιντ στον Βούκοβιτς, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως η μπάλα έχει βρει στο κεφάλι του Καρασαλίδη κι από εκεί πάει στον σκόρερ.

Μεγάλη συζήτηση, σε πιο ήρεμο κλίμα, έγινε για αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα και μεταξύ των διοικούντων του Ατρόμητου. Εκεί, αφού είδαν και ξανά είδαν στην τηλεόραση την φάση έβγαλαν το συμπέρασμα πως η μπάλα βρίσκει τον ώμο του Σισέ και πηγαίνει στον Βούκοβιτς, ο οποίος είναι εκτεθειμένος. Έτσι, τόνιζαν πως: «Η μπάλα βρίσκει στον ώμο του Σισέ και πάει στον Βούκοβιτς, που είναι πιο μπροστά, οπότε υπάρχει οφσάιντ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα