Κριζμάν: «Τυχερό και όμορφο γκολ»

Gazzetta team
Κριζμάν: «Τυχερό και όμορφο γκολ»

bet365

Ο Κροάτης στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έγινε στον ΠΑΣ και όχι στην προσωπική του παρουσία
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ ήταν σήμερα ο Κριζμάν, καθώς σημείωσε δύο γκολ και το ένα με πανέμορφο «ψαλιδάκι». «Αυτή είναι η δουλειά όλων των παικτών να κοιτάξουν να σκοράρουν. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά το ότι ήρθε η νίκη που ήταν σημαντική», είπε αρχικά στη NOVA και μετά ρωτήθηκε για τη φάση του 51'. «Ήταν ένα τυχερό γκολ. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να σκοράρω, δεν τα είχα καταφέρει. Σήμερα ήταν μια τυχερή μέρα και ήταν ένα όμορφο γκολ».
Για τον «αέρα» που δίνει η αποψινή νίκη στην ομάδα σχολίασε ότι «ήταν μια περίοδος κρίσης, υπήρχε κακή ψυχολογία. Σήμερα δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και καταφέραμε πήραμε τη νίκη. Έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν παίξουμε όπως σήμερα θα πάρουμε τη νίκη κι εκεί».
Για τη μαχητικότητα του ΠΑΣ ανέφερε πως «δεν μπορώ να πω ότι δεν μαχόμασταν στα προηγούμενα ματς για τη νίκη. Σήμερα παίξαμε λίγο καλύτερα, μας βοήθησε και το σημαντικό είναι να προσπαθούμε κάθε φορά να παίρνουμε το καλό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα