Παμλίδης: «Μας δίνει ώθηση»

Παμλίδης: «Μας δίνει ώθηση»

Παμλίδης: «Μας δίνει ώθηση»

Ο επιθετικός του ΠΑΣ στάθηκε και στον ψυχολογικό αντίκτυπο της αποψινής νίκης του «Αγιαξ της Ηπείρου» 

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα ο ΠΑΣ και ο Παμλίδης στάθηκε στη χαρά που προσέφεραν στους φίλους της ομάδας.   «Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και πήραμε 3 πολύτιμους βαθμούς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας στήριξε. Του δώσαμε μια χαρά που είχε καιρό να την πάρει. Ήμασταν καλά διαβασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια και καταφέραμε να πετύχουμε 2 γκολ. Θεωρώ ότι δεν κινδυνεύσαμε, παρά μόνο στο τέλος. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά αντιλήφθηκαν την κατάσταση. Όλοι έπρεπε  να δώσουμε το κάτι παραπάνω, γιατί τόσον καιρό αδικούσαμε τους εαυτούς μας και σήμερα το δείξαμε», είπε αρχικά στη NOVA.
 
Και συνέχισε.  «Μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη, γιατί είχε δημιουργηθεί μία πίεση. Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο, όταν δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα θα σου δημιουργηθεί πίεση. Σήμερα ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών καταφέραμε να την ξεπεράσουμε, να τη βάλουμε στην άκρη και να πετύχουμε τα 2 γκολ που μας έδωσαν τη νίκη. Μετά απ’ αυτή τη νίκη βάζουμε ομάδες από κάτω μας στη βαθμολογία και από αύριο κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι».
 
Κλείνοντας ρωτήθηκε για το «ψαλιδάκι» του Κρίζμαν. «Και από μέσα φάνηκε όμορφο το γκολ του Κρίζμαν, του αξίζουν συγχαρητήρια. Θεωρώ ότι βγήκε πολύ ωραία φάση και τελείωσε με τον κατάλληλο τρόπο».

Best of internet