Σανίνο: «Χάσαμε δίκαια»

Gazzetta team
Σανίνο: «Χάσαμε δίκαια»

bet365

Ο κόουτς του Λεβαδειακού παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΣ μετά το αποψινό ματς των «Ζωσιμάδων»
Την ανωτερότητα του ΠΑΣ παραδέχθηκε ο Τζουζέπε Σανίνο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης των Ιωαννίνων. «Δεν είχαμε νεύρο καθόλου στο σημερινό παιχνίδι. Παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα που ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι κι εμείς δεν ήμασταν όπως πρέπει. Από αυτό που είδαμε σήμερα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε σήμερα, προτιμώ να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, γιατί αυτό τελείωσε. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας», είπε αρχικά ο Ιταλός κόουτς.
Και συνέχισε. «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Παρά τη διακοπή στην οποία δούλεψαν αρκετά, φάνηκε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό, δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Το πιο συνετό είναι να επιστρέψουμε σπίτια μας να σκεφτούμε τι δεν κάναμε καλά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα