Οι ενδεκάδες του ΟΦΗ – Άρης (pics)

Gazzetta team
Οι ενδεκάδες του ΟΦΗ – Άρης (pics)

bet365

Με τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Άρη ολοκληρώνεται η δεύτερη ημέρα της 11ης αγωνιστικής με τους δύο προπονητές να έχουν γνωστοποιήσει τις ενδεκάδες τους.

Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι συνεχίζεται η 11η αγωνιστική. Στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη με τους Νίκο Παπαδόπουλο και Σάββα Παντελίδη να έχουν γνωστοποιήσει τις ενδεκάδες τους.

Οι Κρητικοί θα ξεκινήσουν με τον Στρέζο κάτω από το τέρμα, τους Κομεσίδη, Παπάζογλου και Ποτουρίδη στο κέντρο της άμυνας, τους Δεληγιαννίδη και Κοροβέση δεξιά και αριστερά στο κέντρο, τους Νάστο και Πλατέλλα εσωτερικά χαφ και μπροστά τους Βουό και Κουτσιανικούλη.

Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη θα ξεκινήσουν με τον Κουέστα κάτω από το τέρμα, τους Κωνσταντινίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Βαλεριάνο στο αριστερό και στόπερ τους Δεληζήση και Βέλεθ. Αμυντικά χαφ τους Σιώπη και Μπάσα και πριν τον προωθημένο Ντιγκινί θα παίξουν οι Γκάμα, Γκαρσία και Μαρτίνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα