Με τριάδα στην άμυνα ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Με τριάδα στην άμυνα ο Ατρόμητος

bet365

Τρεις κεντρικούς αμυντικούς επέλεξε για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος ξεκινάει τους Καρασαλίδη και Ενσικουλού, ουσιαστικά στις θέσεις των τραυματιών Βασιλακάκη, Ουγκράι.

Με 3-5-2 θα παραταχθεί, όπως το συνηθίζει στα μεγάλα παιχνίδια, ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι, με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θέλει να θωρακίσει τα μετόπισθεν. Για τον λόγο αυτό θα ξεκινήσει με τριάδα στην άμυνα.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στο Aτρόμητος – Ολυμπιακός με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στο τέρμα θα βρεθεί ο Μέγιερι που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απέναντι στην πρώην του ομάδα. Η τριάδα μπροστά του θα αποτελείται από τους Χατζηισαΐα, Καρασαλίδη, Ρισβάνη. Φουλ μπακ στα δεξιά θα είναι ο Σάκιτς, στα αριστερά ο Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι ο Μάντσον με τον Μπουσουλάτζιτς και σε ρόλο ελεύθερου μπροστά τους ο Μπρούνο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Κουλούρης, με τον Ενσικουλού στο πλευρό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα