Με τριάδα στην άμυνα ο Ατρόμητος
Με 3-5-2 θα παραταχθεί, όπως το συνηθίζει στα μεγάλα παιχνίδια, ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι, με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θέλει να θωρακίσει τα μετόπισθεν. Για τον λόγο αυτό θα ξεκινήσει με τριάδα στην άμυνα.
Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στο Aτρόμητος – Ολυμπιακός με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.
Στο τέρμα θα βρεθεί ο Μέγιερι που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απέναντι στην πρώην του ομάδα. Η τριάδα μπροστά του θα αποτελείται από τους Χατζηισαΐα, Καρασαλίδη, Ρισβάνη. Φουλ μπακ στα δεξιά θα είναι ο Σάκιτς, στα αριστερά ο Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι ο Μάντσον με τον Μπουσουλάτζιτς και σε ρόλο ελεύθερου μπροστά τους ο Μπρούνο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Κουλούρης, με τον Ενσικουλού στο πλευρό του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
