Βαρέλα: «Δεν είναι κάτι σοβαρό…» (pic)

Βαρέλα: «Δεν είναι κάτι σοβαρό…» (pic)

Βαρέλα: «Δεν είναι κάτι σοβαρό…» (pic)

bet365

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Φερνάντο Βαρέλα αναφορικά με τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη και ενόψει Τσέλσι.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ξάνθη, λόγω ενός διαστρέμματος που αποκόμισε από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Βαρέλα εμφανίστηκε την Κυριακή (25/11) καθησυχαστικός αναφορικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, που δεν φαίνεται να είναι σοβαρός και το κυριότερο δεν θα τον κρατήσει εκτός της αναμέτρησης με την Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης (29/11) στο Λονδίνο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Ήταν μια καλή νίκη, δεν έχω τίποτα σοβαρό με τον αστράγαλο μου. Έπαθα ένα μικρό διάστρεμμα, που μου προκάλεσε μια δυσφορία την ώρα του παιχνιδιού», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

good victory, nothing serious with my ankle was a small sprain that caused me discomfort during the game

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Varela 5 (@fvbeast05) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα