Κώτσιρας: «Σημαντικό να κερδίζει η ομάδα»

Gazzetta team
Κώτσιρας: «Σημαντικό να κερδίζει η ομάδα»

bet365

Ο μπακ του Αστέρα στάθηκε στη συνολική δουλειά που έγινε στον Αστέρα και όχι στην ατομική του εμφάνιση
Ως ο κορυφαίος της σημερινής νίκης του Αστέρα αναδείχθηκε ο Κώτσιρας, όμως ο μπακ του Αστέρα στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έγινε και όχι στη δική του παρουσία, μιλώντας μετά την παραλαβή του σχετικού βραβείου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
"Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Ειδικά σ' αυτή την δύσκολη κατάσταση που είχαμε βρεθεί, δεν έχει σημασία ποιος θα πασάρει και ποιος θα σκοράρει. Μόνο η νίκη μετράει και να καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε από τα χαμηλά της βαθμολογίας".
Το άγχος ήταν ευδιάκριτο, εσείς πως το ζήσατε αυτό το παιχνίδι μέχρι να έρθει αυτή η νίκη;
"Είναι λογικό να υπάρχει. Τον τρίτο χρόνο που βρίσκομαι εδώ και τα περισσότερα από τα παιδιά οι χρονιές δεν έχουν ξεκινήσει καλά και μας έρχονται στο μυαλό εικόνες αρνητικές και αυτό δεν είναι ευχάριστο. Θέλουμε να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και νομίζω ότι σιγά σιγά θα αλλάξει η ψυχολογία μας και θα πάρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε και αξίζουμε".
Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό;
"Δεν θα συμφωνήσω ότι το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό. Εχουμε αποδείξει ότι και με τις μεγάλες ομάδες τα πάμε καλά. Ισως να είναι και πιο δύσκολο για μας να αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως ο Λεβαδειακός. Θα προετοιμαστούμε από την Δευτέρα κατάλληλα και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο παιχνίδι της Κυριακής".
Αφιερώνεις κάπου το βραβείο;
"Στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα γιατί πραγματικά υπήρχε πίεση πριν το ματς"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα