Φέστα: «Είχαμε ένα κακό παιχνίδι»

Φέστα: «Είχαμε ένα κακό παιχνίδι»

Φέστα: «Είχαμε ένα κακό παιχνίδι»

Απογοητευμένος ήταν ο Τζιανλούκα Φέστα στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Τι είπε εκ μέρους των παικτών ο Κενάν Μπαργκάν.

«Δίκαια μας κέρδισε ο αντίπαλος γιατί εμείς δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα με τον σωστό τρόπο. Είχαμε ένα κακό παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φέστα. 
 
Ο Μπαργκάν από την άλλη είπε στη NOVA για:
 
Το ματς: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εμείς ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Δυστυχώς δεν ήρθε. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Εχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα κοιτάξουμε μήπως πάρουμε κάτι από εκεί».
 
Το που κρίθηκε: «Ο Αστέρας φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο το ματς. Δεν είχε αλλά στις μονομαχίες βγήκε κερδισμένος. Φάνηκε εκεί ότι το ήθελε περισσότερο».
 
Την εξήγησή του για αυτήν την εικόνα: «Θα πρέπει να το συζητήσουμε με τα παιδιά και τον προπονητή ώστε να βρούμε που έγιναν τα λάθη και είδαμε αυτή την εικόνα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε τον Πανιώνιο και στη συνέχεια τους τρεις μεγάλους.Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς εκεί για να έρθει πιο εύκολα η παραμονή στην κατηγορία».

Best of internet