Επιστροφές για τον ΟΦΗ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Οι Μιχόγιεβιτς, Αργυρόπουλος και Μεγιάδο είναι στην αποστολή των κρητικών για το αυριανό ματς
Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το αυριανό ματς με τον Αρη τέθηκαν οι Μιχόγιεβιτς, Αργυρόπουλος και Μεγιάδο που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών. Ετσι οι απουσίες του νεαρού κόουτς «περιορίζονται» στους Ντίνα, Νέιρα, Παπαστεριανό, όπως και στον άτυχο της σημερινής ημέρας Μπολάκη. Η αποστολή των κρητικών είναι η εξής: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
