Επιστροφές για ΠΑΣ

Gazzetta team
Επιστροφές για ΠΑΣ

bet365

Οι Αθανασιάδης, Κριζμάν, Νικολιάς, Μπουκουβάλας και Μυστακίδης υπολογίζονται και πάλι από τον Πετράκη
Εκτός για το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό έμεινε ο Κάστρο, παρότι χθες μπήκε σε φουλ ρυθμούς καθώς το τελευταίο διάστημα είχε «χάσει» πολλές προπονήσεις. Ο Γιάννης Πετράκης για διάφορους λόγους δεν υπολογίζει και στους Τσικάρσκι (τιμωρημένος), Βιδάλ (τραυματίας), Λεό (τραυματίας), Κούζικ, Λουκίνα, όμως μετρά πάρα πολλές επιστροφές. Πιο συγκεκριμένα οι Αθανασιάδης, Κριζμάν, Νικολιάς, Μπουκουβάλας και Μυστακίδης υπολογίζονται εκ νέου και οι τέσσερις πρώτοι αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.
Η αποστολή του αποτελείται από τους Βελλίδη, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλο, Λίλα, Σκόνδρα, Σιόντη, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Αποστολόπουλο, Μπουκουβάλα, Ντόλοβατς, Νάουμετς, Νικολιά, Γιάκο, Κρίζμαν, Παμλίδη, Ξύδα, Μυστακίδη και Αθανασιάδη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα