Made in Greece

Book-nomikarios Book-nomikarios
Made in Greece

bet365

Με δύο δυάδες και συνολικά τρεις επιλογές απ' τους αγώνες της ελληνικής σούπερ λίγκας πάει ο Book-nomikarios.

* O Aστέρας Τρίπολης θα παίξει χωρίς Πασαλίδη και Ιγκλέσιας με τη Λάρισα, όμως διαθέτει περισσότερη ποιότητα και καίγεται για βαθμούς και ντεμπουτάρει στον πάγκο του ο Γ.Παράσχος. Τον αδικεί η βαθμολογική του συγκομιδή σε αντίθεση με τη Λάρισα που έχει περισσότερους βαθμούς απ' ό,τι άξιζε αγωνιστικά.

Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

** Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο στην Τούμπα και θέλει να το διατηρήσει. Άχρωμη και άοσμη η Ξάνθη έχει πραγματοποιήσει νίκες που δεν της άξιζε.

*** Άλλο να αμύνεσαι διαρκώς με τον Ολυμπιακό, να σου βγάλει 4-5 ο Διούδης, να βάλεις μια γκολάρα απ' τον Κάτσε και μετά να θες να λήξει το ματς και άλλο να πρέπει να παίξεις δημιουργικό ποδόσφαιρο και να ξεκλειδώσεις μια άμυνα. To ασιατικό +1.5 γκολ του Απόλλωνα στο 1.80 είναι ok.

ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΛΑΡΙΣΑ -> 1 (1.50)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ -> 1 (1.25)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -> ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ +1.5 ΓΚΟΛ ΧΑΝΤΙΚΑΠ (1.80)

Mπορεί να μπει ως στάνταρ ο ΠΑΟΚ και να γίνουν δύο δυάδες, μια με Αστέρα στον άσο και μια με τον Απόλλωνα στο ασιατικό +1.5 γκολ.

ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείριση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ [email protected] H' ΣΤΟ [email protected] ΠΡΟΣΦΟΡΑ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).