Μονόδρομος το «τρίποντο»

Μονόδρομος το «τρίποντο»

Νίκος Αθανασίου
Μονόδρομος το «τρίποντο»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα(16:00-ΟΑΚΑ), στο οποίο θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Εκτός ο Μαυρομμάτης για να ξεκουραστεί.

Το «τριφύλλι» υποδέχεται νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ(16:00-ΕΡΤ) και η νίκη είναι μονόδρομος για το σύνολο του Γιώργου Δώνη. Οι «πράσινοι» δεν γεύτηκαν την χαρά της επιτυχίας σε κανένα από τα τρία ντέρμπι, παρότι κέρδισαν τις εντυπώσεις απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και έφτασαν κοντά στο «τρίποντο» και θέλουν τους βαθμούς κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία» για να πλησιάσουν στην πεντάδα. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και εκτός αποστολής έμεινε ο Φάνης Μαυρομμάτης. Ο βασικότατος στόπερ προτιμήθηκε να μην παίξει για να ξεκουραστεί, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την περιοστίτιδα και στις δύο κνήμες.

Στην αποστολή είναι οι: Κότσαρης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Σταϊκος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προβάδισμα έχουν οι: Κότσαρης κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Γιόχανσον και αριστερό ο Ινσούα. Ο Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας και δίπλα του ένας εκ των Πούγγουρα, Παντελάκη. Κουρμπέλης και Κάτσε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης στα άκρα και μπροστά ο Μακέντα με τον Καμπετσή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα