Παντελίδης: «Να είμαστε οι πρωταγωνιστές»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Να είμαστε οι πρωταγωνιστές»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για το υλικό υψηλού επιπέδου που διαθέτει ο Άρης, για τον αγώνα με τον ΟΦΗ αλλά και τον στόχο σε κάθε παιχνίδι.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπαρτσελόνα – Μιλάνο και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με δηλώσεις του στο «ARISFC TV», ο έμπειρος τεχνικός αρχικά αξιολόγησε το ρόστερ της ομάδας λέγοντας ότι… «μπορούμε να μιλάμε για ένα υλικό υψηλού επιπέδου. Τεχνικά, τα παιδιά είναι σε πολύ καλό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι δικαίως ανέβηκαν οι απαιτήσεις. Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά που έγινε μέχρι τώρα και η οποία είναι καλή, εμείς θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στοιχεία όπως η ομοιογένεια και η ταυτότητα της ομάδας στο γήπεδο».

Συγκριτικά με την εικόνα που είχε αποκτήσει για τον Άρη ως αντίπαλος αλλά και την τωρινή, είπε: «Δεν είναι διαφορετική η εικόνα. Αυτή η ομάδα όσο περνάει ο καιρός και με τα αποτελέσματα τα οποία πιστεύουμε ότι θα είναι καλά, θα πάει προς τα πάνω. Και τα προβλήματα φαινόντουσαν σαν αντίπαλος, τα ίδια βλέπω και τώρα».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θα προχωρήσει σε βαθιές τομές, σημειώνοντας ότι… «η δουλειά που βρήκα έχει πάρα πολλά καλά στοιχεία τα οποία προσπαθούμε να τα κρατήσουμε αλλά και να προσθέσουμε πινελιές γιατί βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου δεν έχουμε περιθώρια για ριζικές αλλαγές που να εμπεριέχουν ρίσκο, προσπαθούμε σιγά σιγά να κάνουμε ένα βηματάκι παραπάνω σε σχέση με αυτά που βρήκαμε».

Αναφερόμενος στον στόχο ενόψει του αγώνα (25/11, 19:30) με τον ΟΦΗ, είπε: «Δουλεύοντας σε μια ομάδα σαν τον Άρη, ο στόχος είναι η νίκη σε όλα τα παιχνίδια και να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Χρειάζεται να σέβεσαι αντίπαλο και ότι κάνεις, να το κάνεις προσεκτικά, με σεβασμό στην ομάδα που είναι απέναντί σου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε, να είμαστε πρωταγωνιστές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα