Δουλειά με μπάλα για τον Λόπες... (Pic)

Δουλειά με μπάλα για τον Λόπες... (Pic)

Gazzetta team
Δουλειά με μπάλα για τον Λόπες... (Pic)

bet365

Δυο μήνες μετά τον τραυματισμό του στην Κρήτη και στο ματς της Α.Ε.Κ. με τον Ο.Φ.Η. ο Έλντερ Λόπες ξεκίνησε (σιγά - σιγά) ασκήσεις με την μπάλα...

Ήταν 29 Σεπτεμβρίου του έτους που διανύουμε όταν το εύκολο πέρασμα της πρωταθλήτριας από το Ηράκλειο της Κρήτης και το ματς με αντίπαλο τον ΟΦΗ άφηνε τελικά πολύ πικρή γεύση για όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα (και όχι μόνο) της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι ο Έλντερ Λόπες σε μια φάση της αναμέτρησης υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια και απομένουν μόνο τα τυπικά, δυο μήνες μετά τη τόσο άτυχη στιγμή της καριέρας του άρχισε δουλειά (και) με μπάλα όπως φαίνεται άλλωστε και από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα