Ενας κοσμοναύτης στον ΟΦΗ! (pics)

Ενας κοσμοναύτης στον ΟΦΗ! (pics)

Gazzetta team
Ενας κοσμοναύτης στον ΟΦΗ! (pics)

bet365

Ο διάσημος Ρώσος κοσμοναύτης Όλεγκ Αρτέμιεφ της Roskosmos βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και παρακολούθησε την προπόνηση του ΟΦΗ, βγάζοντας φωτογραφίες με προπονητές και παίκτες.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Εκλεκτές επισκέψεις είχαν οι Ομιλίτες στο προπονητικό τους κέντρο, με τον Όλεγκ Αρτέμιεφ να γνωρίζει από κοντά την ομάδα.

Τον συνόδευσε η σύζυγός του, ο 7χρονος γιος του και η 2 ετών κόρη τους, ενώ το «παρών» έδωσαν μέλη από το ιατρικό επιτελείο του και ο επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης της αποστολής που τον ακολουθεί.

Ο κ. Αρτέμιεφ βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κρήτη, όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την επιστροφή του στη γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, μαζί με τους αμερικανούς αστροναύτες της NASA, Ρίτσαρντ Άρνολτ και Άντριου Φόστελ.

Στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης και ο Τιμ Μάνατζερ Manager της ομάδας, Παύλος Αδάμος. Οι αρχηγοί του ΟΦΗ και ο προπονητής μας, κ. Νίκος Παπαδόπουλος, πρόσφεραν δώρο στον Όλεγκ Αρτέμιεφ και τον γιο του από μια φανέλα της ομάδας.

Ο Ρώσος κοσμοναύτης και η οικογένειά του δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ και εξέφρασαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.

Ο διάσημος Ρώσος κοσμοναύτης Όλεγκ Αρτέμιεφ @olegmks της Roskosmos βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας μας. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Ηλίας Πουρσανίδης και ο Team Manager της ομάδας, κ. Παύλος Αδάμος. Οι αρχηγοί του ΟΦΗ και ο προπονητής μας, κ. Νίκος Παπαδόπουλος, έκαναν δώρο στον Όλεγκ Αρτέμιεφ και τον γιο του από μια φανέλα της ομάδας. / Today we had the honor of hosting the famous cosmonaut Oleg Artemyev from Roskosmos and his family at the Vardinogiannio Athletic Center to watch our team practice. He was greeted and accompanied by OFI FC General Manager Ilia Poursanidis, Coach Nikos Papadopoulos and team Manager Pavlos Adamos. OFI gifted it’s visitors with a team jersey. We look forward to his visit again.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI F.C. / ΠΑΕ Ο.Φ.Η 1925 (@ofi1925official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα