«Επαφή με Καρίλε η ΑΕΚ»

«Επαφή με Καρίλε η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Επαφή με Καρίλε η ΑΕΚ»

bet365

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα η ΑΕΚ είχε επαφές με τον 45χρονο Βραζιλιάνο τεχνικό της αραβικής Αλ-Γουέντα, Φάμπιο Καρίλε. Στην Ένωση δεν υπάρχει καν θέμα προπονητή και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ουζουνίδη.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κανένα θέμα Μαρίνου Ουζουνίδη δεν υφίσταται στην ΑΕΚ, ωστόσο τα σενάρια από την Ιταλία ανέφεραν σήμερα το όνομα του Φάμπιο Καρίλε.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα tuttomercato έγραψε το όνομα του πρώην τεχνικού της Κορίνθιανς και νυν της Αλ-Γουέντα από τη Σαουδική Αραβία, Φάμπιο Καρίλε.

Το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει επαφές με τον 45χρονο Βραζιλιάνο προπονητή, ο οποίος θα σκεφτόταν να παραιτηθεί από την αραβική ομάδα για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι στην Ένωση δεν τίθεται καν θέμα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά οι Ιταλοί πάντα γράφουν κάτι έστω κι αν πρόκειται για φήμες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα