Ο Ολυμπιακός εξετάζει την επιστροφή του Ρισβάνη

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός εξετάζει την επιστροφή του Ρισβάνη

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάνε την εξέλιξη του Ελληνα στόπερ και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην επαναπόκτησή του τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι...

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεύτερη καλή σεζόν. Νέα κλήση στην Εθνική ομάδα. Ο Σπύρος Ρισβάνης είναι από τα βασικά στελέχη στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει ο Ατρόμητος. Κι αυτό μόνο απαρατηρήτο δεν περνά από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» επανεξετάζουν την επιστροφή του Ελληνα κεντρικού αμυντικού στον Ρέντη. Δεν αποκλείεται η κίνηση να γίνει και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά αρχικά το πλάνο είναι να κλείσει ο Ολυμπιακός τον παίκτη (είχε δοθεί ως αντάλλαγμα για την επιστροφή του Γιαννιώτη) για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οπως και να' χει ο Ρισβάνης βρίσκεται ξανά στα... ραντάρ του Ολυμπιακού και η επιστροφή του παίζει πολύ δυνατά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα