«Blue Friday» από τον Ατρόμητο!

«Blue Friday» από τον Ατρόμητο!

Νίκος Μαρούδας
«Blue Friday» από τον Ατρόμητο!

bet365

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, η ΠΑΕ Ατρόμητος φέρνει μόνο για την Παρασκευή την... Blue Friday προσφέροντας τα εισιτήρια διαρκείας της σε μοναδικές τιμές.

Στο... κλίμα των ημερών και η ΠΑΕ Ατρόμητος. Την προσεχή Παρασκευή είναι η Black Friday, με τους Περιστεριώτες να ετοιμάζονται για την Blue Friday στην οποία οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να βρουν μόνο για μία μέρα τα εισιτήρια διαρκείας σε μοναδικές τιμές και να παρακολουθήσουν απευθείας την Κυριακή το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Να τονίσουμε, πως η ομάδα του Ατρόμητου είναι η μοναδική που κάνει μια τέτοια προσφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ευκαιρία να προμηθευτούν σε απίστευτες τιμές τα εισιτήρια διαρκείας τους σε μια και μόνο μοναδική ημέρα θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Την ερχόμενη Παρασκευή 23.11.2018 θα είναι η Atromitos Blue Friday και για μια και μόνο μέρα θα ισχύσει προσφορά εξαιρετικών εκπτώσεων για την έκδοση νέου εισιτηρίου διαρκείας των υπολειπόμενων εντός έδρας αγώνων της Superleague και του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν διαρκείας στη Blue Friday θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό αλλά και τους επόμενους εντός έδρας αγώνες με Άρη, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Πανιώνιο, ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

Για μια και μόνο μέρα την ερχόμενη Παρασκευή από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00 στο γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων στη Θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα