Κανονικά προπονήθηκε ο Σαράνοφ

Gazzetta team
Κανονικά προπονήθηκε ο Σαράνοφ

bet365

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο και επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα (19/11).

Ο Σέρβος τερματοφύλακας είχε αποχωρήσει τραυματίας από την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής μεταξύ Λαμίας και ΠΑΣ Γιάννινα κι έκτοτε έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Εκμεταλλευόμενος το διάστημα της διακοπής, δούλεψε και πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, θέτοντας υποψηφιότητα να επιστρέψει στα γκολπόστ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (25/11).

Πάντως η επιλογή του Μάκη Χάβου θα γίνει τις επόμενες ημέρες, όταν και θα φανεί αν ο Σαράνοφ είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού. Εξάλλου ο αντικαταστάτης του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη εβδομάδα, Νίκος Μελίσσας, τα κατάφερε περίφημα και βάζει σε δίλημμα τον Μακεδόνα τεχνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα