Ο Μίλος Ντέλετιτς στο gTV! (vid)

Ο Μίλος Ντέλετιτς στο gTV! (vid)

Gazzetta team
Ο Μίλος Ντέλετιτς στο gTV! (vid)

bet365

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΛ, Μίλος Ντέλετιτς, μιλά αποκλειστικά στην καμέρα του GTV για όλα! Την φετινή έως τώρα πορεία της ΑΕΛ, την παρουσία του στην Ελλάδα και τα όνειρά του!
Αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της φετινής ΑΕΛ και έναν από τους παίκτες που λάμπουν στο φετινό πρωτάθλημα! Ήρθε το καλοκαιρί του 2016 στην Ελλάδα ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Σερβία που... έψαχνε να μπει στον σωστό δρόμο και σχεδόν τρία χρόνια μετά, έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος. Όπως φυσικά και οι «βυσσινί» με την επιλογή τους!
Μιλά πολύ καλά την γλώσσα μας, ακούει ελληνική μουσική ενώ ως παιδί ήταν καλύτερος στο μπάσκετ απότι στο ποδόσφαιρο!
Ο Μίλος Ντέλετιτς, περί ου ο λόγος, μιλά στο Gazzetta.gr και την Ελένα Οικονόμου στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από την ημέρα που ήρθε στην χώρα μας!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα