Χωρίς προβλήματα η Λαμία

Gazzetta team
Χωρίς προβλήματα η Λαμία

bet365

Σε χειμωνιάτικο σκηνικό προπονήθηκαν οι παίκτες της Λαμίας την Παρασκευή (16/11), με τον Μάκη Χάβο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ρεπό το Σαββατοκύριακο για τους Φθιωτούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου υπό συνεχή βροχόπτωση προπονήθηκαν σε έντονους ρυθμούς με τον προπονητή να είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Μάλιστα μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι το Σάββατο (17/11) και την Κυριακή (18/11) θα έχουν ρεπό, ώστε να αποφορτιστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις μυικής προσαρμογής, ακολούθησαν ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συμπεριλαμβανομένων και των προσφάτως στρατευθέντων Μπουλούλη και Τσούκαλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα