Μπήκε στο πρόγραμμα ο Ματέο Γκαρσία

Μπήκε στο πρόγραμμα ο Ματέο Γκαρσία

Gazzetta team
Μπήκε στο πρόγραμμα ο Ματέο Γκαρσία

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και βρέθηκε στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη στη σημερινή (16/11) προπόνηση.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης σημείωσε… «Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Ο Ματέο Γκάρσια συμμετείχε στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα. Στον αντίποδα, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ούτε σήμερα προπονήθηκε, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Να σημειωθεί ότι απόντες από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είναι οι Μέργκιμ Μάβραϊ και Μίγκεν Μπάσα, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας. Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ για την Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα