Ατομικό για Αργυρόπουλο στον ΟΦΗ

Ατομικό για Αργυρόπουλο στον ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Ατομικό για Αργυρόπουλο στον ΟΦΗ

bet365

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη (15/11), ενώ Μεγιάδο και Νέιρα συνέχισαν θεραπεία και είναι «χλωμοί» για Άρη. Ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο για Παπαστεριανό.

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (15/11) για τους Κρητικούς στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακττικής και κατοχής μπάλας με μετάβαση.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο μάτι.

Ο Χουάν Νέιρα και ο Μιγκέλ Μεγιάδο έκαναν θεραπεία. Το θετικό για τον δεύτερο είναι ότι έχουν υποχωρήσει οι πόνοι από το οστοικό οιδημα στην ηβική σύμφυση, όμως θεωρείται μάλλον δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο (25/11).

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 την Παρασκευή (16/11).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα