«Ελπίζει» για Άρη ο Παπαστεριανός

«Ελπίζει» για Άρη ο Παπαστεριανός

Δημήτρης Ρούσσος
«Ελπίζει» για Άρη ο Παπαστεριανός

bet365

Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν την Τετάρτη (14/11) στις προπονήσεις με τον Νίκο Παπαδόπουλο να βλέπει τον Μανώλη Παπαστεριανό να βελτιώνεται και να αυξάνει τις πιθανότητές του να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Άρη (25/11).

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο άρχισε η προετοιμασία των Ηρακλειωτών ενόψει του αγώνα με τους «κίτρινους» μετά τη διακοπή της Super League.

Ο Μανώλης Παπαστεργιανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, δείχνοντας να «ανεβαίνει» και να κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν πως θα είναι επιστρέψει απέναντι στους Θεσσαλονικείς, βάζοντας τέλος στην απουσία 1,5 μήνα.

Αντίθετα Νέιρα και Μεγιάδο έκαναν θεραπεία, δίχως να μπορεί να γίνει εκτίμηση αν θα υπολογίζονται σε 11 μέρες ή όχι.. Από την προπόνηση απουσίασε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στο μάτι.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κυκλοφορίας της μπάλας.

Την Πέμπτη (15/11) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (8:00 και 15:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα