Χουάντερσον: «Πιστεύουμε στην παραμονή»

Gazzetta team
Χουάντερσον: «Πιστεύουμε στην παραμονή»

bet365

Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα τόνισε πως στη Ριζούπολη δεν είναι διατεθειμένοι να... πετάξουν λευκή πετσέτα
Για το χθεσινό ματς του Απόλλωνα με τον Αρη και όχι μόνο μίλησε ο Χουάντερσον στον Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη: «Το αποτέλεσμα κατά την προσωπική μου εκτίμηση στον αγώνα με τον Άρη ήταν άδικο. O Άρης ήταν ανώτερος από εμάς στα πρώτα 20 λεπτά που πραγματικά ήταν καλύτερος. Μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος».
Aν του έχει τύχει ξανά να δεχθεί τόσο νωρίς γκολ: «Ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν και χτες ήταν καθαρά προϊόν τύχης. Ο Άρης έκανε μια προσπάθεια από τα αριστερά μετά την απόκρουση μου και ο Γκαρσία από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα».
Πόσο κακό είναι για τον Απόλλωνα Σμύρνης να γνωρίζει μια ήττα από μια πιεσμένη ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή: «Πραγματικά υπάρχει πίστη στα αποδυτήρια μας ότι μπορούμε να ανατρέψουμε και να σώσουμε την κατάσταση. Δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά και χθες απέναντι στον Άρη ότι είμαστε μια ομάδα βελτιωμένη που έχει δουλέψει. Ξέρουμε ότι η ομάδα του Άρη έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες αλλά είναι εξίσου δύσκολο να έχεις εμπόδια με τη διαιτησία όπως το πέναλτι που ζητάμε. Υπάρχει όμως αισιοδοξία και όλοι πιστεύουμε ότι θα παραμείνουμε στη κατηγορία».
Για τον νέο προπονητή του Άρη, τον Σάββα Παντελίδη: «Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια και του εύχομαι καλή επιτυχία και τύχη η οποία του έλειψε στον Αστέρα. Θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπος και ο προπονητής που μπορεί να δώσει λύσει στα προβλήματα του Άρη».
Την πορεία του Ηρακλή: «Ξέρω πως δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει η κατάσταση. Θα μπορέσει να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ».
Αν ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να κερδίσει την παραμονή του: «Στο παρελθόν έχω βρεθεί ξανά σε παρόμοια κατάσταση με τον Ηρακλή. Όλοι μας είχαν τελειωμένους, κάποιοι ίσως με πουν τρελό αλλά να κρατήσετε αυτό που λέω ότι ο Απόλλων Σμύρνης τη νέα σεζόν θα είναι και πάλι στην πρώτη κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα