Άδεια μέχρι την Παρασκευή στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Άδεια μέχρι την Παρασκευή στον Πανιώνιο

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό επιβράβευσε τους παίκτες του στον Πανιώνιο με ρεπό μέχρι την Παρασκευή απόρροια των τελευταίων καλών αποτελεσμάτων.

Τζίλιγχαμ – Κρόουλι με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η νίκη μέσα στην Ξάνθη σε συνδυασμό με την επιτυχία επί του Παναιτωλικού αλλά και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο όπου ο Πανιώνιος έχασε το τρίποντο στην τελευταία φάση του αγώνα, συντέλεσε ώστε ο Ζοσέ Ανιγκό να δώσει στους παίκτες του άδεια μέχρι την Παρασκευή.

Ο Γάλλος τεχνικός επιβράβευσε με αυτό τον τρόπο τους παίκτες του οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της συνέχειας. Την ίδια ώρα ο Σπιριντόνοβιτς βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του μετά το προσωπικό θέμα που τον άφησε εκτός με την Ξάνθη, ενώ απουσιάζουν και οι διεθνείς Μασούρας, Ντουρμισάι, Κότνικ, Μπανανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα