Ατρόμητος και πιο παραγωγικός από πέρσι!

Ατρόμητος και πιο παραγωγικός από πέρσι!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος και πιο παραγωγικός από πέρσι!

bet365

Η ξέφρενη πορεία των Περιστεριωτών στη Super League συνεχίζεται, με τον Ατρόμητο τις πρώτες 10 αγωνιστικές να είναι πιο παραγωγικός από τα αντίστοιχα παιχνίδια του πέρσι! Ισοφάρισε και το αήττητο σερί του.

Δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που ο Ατρόμητος... τρελαίνει κόσμο με την πορεία του στη Super League. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, έχει κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα από πέρσι, κάτι που φαίνεται τόσο στους βαθμούς που έχει μαζέψει, όσο και στα γκολ.

Πέρσι, δυνατό στοιχείο στο ξεκίνημα ήταν η άμυνα όπου είχε δεχτεί μόλις τρία τέρματα σε 10 παιχνίδια, ενώ φέτος ο συνδυασμός των δύο είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας. Σε σχέση με πέρσι, ο Ατρόμητος έχει σημειώσει πέντε περισσότερα τέρματα κι έχει δεχτεί επίσης τρία περισσότερα γκολ στις πρώτες δέκα αγωνιστικές.

Η παραγωγικότητα της ομάδας του Κάναντι είναι καλύτερη από πέρσι, ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα, αν κανείς αναλογιστεί πως το καλοκαίρι η επιθετική γραμμή του Ατρόμητου... άδειασε. Ντάουντα, Ντιγκινί, Ουάρντα αποχώρησαν, Κουλούρης, Ουγκράι, Ενσικουλού, Μούγιακιτς ήρθαν και Μανούσος επέστρεψε!

Φυσικά, τα μισά από αυτά τα 16 τα έχει σημειώσει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Ευθύμης Κουλούρης, που με το τέρμα κόντρα στην ΑΕΚ έφτασε τα 8 τέρματα στο πρωτάθλημα και δείχνει πως παραμένει... καυτός. Τα άλλα 8 έχουν έρθει, τρία από τον Ουγκράι, δύο με αυτογκόλ και από ένα έχουν πετύχει οι Βασιλακάκη, Μπρούνο και Ρισβάνης. Μπορεί τα μισά τέρματα να τα έχει σημειώσει ο Κουλούρης, αλλά ο Ατρόμητος δείχνει πως έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει και χωρίς να χρειαστεί τον βασικό του επιθετικό.

Εκτός από το γεγονός πως ο Κουλούρης έχει σημειώσει τα μισά από τα τέρματα του Ατρόμητου, πρέπει να σταθούμε και σε κάτι ακόμα. Τα 8 από τα 16 τέρματα των Περιστεριωτών φέτος, δηλαδή τα μισά, έχουν έρθει από στημένες φάσεις. Σίγουρα δεν το λες τυχαίο γεγονός, με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει ρίξει πολύ δουλειά στις στατικές φάσεις τόσο στην προετοιμασία, όσο και κατά την διάρκεια της σεζόν.

Ακόμα στην εξίσωση δεν έχουν μπει ο Μανούσος και ο Ενσικουλού, οι οποίοι είχαν σοβαρό τραυματισμό από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Επίσης, υπάρχει και ο Κωτσόπουλος, που μπορεί να μην έχει σκοράρει, όμως με τον Πανιώνιο από δική του πίεση έρχεται το αυτογκόλ του Μπανανά.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ατρόμητος έφτασε να ισοφαρίσει το περσινό του αήττητο εντελώς αθόρυβα. Δέκα παιχνίδια χωρίς να γνωρίσει την ήττα, όπως έκανε και πέρσι δεν το λες και εύκολο κατόρθωμα για δεύτερη σερί σεζόν. Πλέον έχει την επόμενη αγωνιστική την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι να φτάσει τις 11 αγωνιστικές χωρίς ήττα...

Με λίγα λόγια, ο Ατρόμητος δείχνει πως φέτος μπορεί να κάνει τα πάντα. Μπορεί να αμυνθεί πολύ καλά, όπως έκανε στο ΟΑΚΑ, αλλά έχει βρει τον τρόπο να μην παίρνει παιχνίδια με το φτωχό 1-0, φτάνοντας στα 16 γκολ μετά το πέρας του 1/3 του πρωταθλήματος, έχοντας και την δεύτερη καλύτερη επίθεση αυτού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα