Σουτάρετε και... σπάστε τα δοκάρια!

Σουτάρετε και... σπάστε τα δοκάρια!

Δημήτρης Βέργος
Σουτάρετε και... σπάστε τα δοκάρια!

bet365

Δέκα αγωνιστικές στη Super League και συνολικά δέκα δοκάρια για την ΑΕΚ, η οποία, πέρα από τα δικά της λάθη, βλέπει και την τύχη να της γυρίζει την πλάτη.

Το νέο pamestoixima.gr είναι εδώ με καλύτερες αποδόσεις από ποτέ

Η ΑΕΚ μετά από δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και θα πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια για να το καλύψει. Η ήττα από τον Ατρόμητο αφήνει την πρωταθλήτρια εννιά βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πάντως στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι να τονίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν να το παλεύουν.

Δεδομένα, πάντως, η υπεράσπιση του τίτλου της δεν είναι πλέον εύκολη υπόθεση. Τα λάθη σε συνολικό επίπεδο έχουν κοστίσει, με μεταγραφές που δεν έγιναν, με επιλογές από τον πάγκο και με ντεφορμάρισμα παικτών. Ωστόσο και η ατυχία τη φετινή σεζόν έχει γυρίσει την πλάτη στην ΑΕΚ, βλέποντας τα πάντα να... στραβώνουν.

Η χθεσινή ήττα από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ήταν ένα μικρό δείγμα με την ΑΕΚ να βρίσκει τρεις φορές τα δοκάρια πριν καταρρεύσει στο τέλος και δεχθεί δύο τέρματα. Τα τρία δοκάρια, λοιπόν, στο χθεσινό ματς, προστίθενται στο συνολικό απολογισμό που φέρνει την Ένωση να μετράει δέκα στις δέκα αγωνιστικές της Super League!

Κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ατρόμητο, η Ένωση έχει δει δέκα φορές να τη σταματούν τα δοκάρια, έχοντας απολογισμό σε αυτά τα παιχνίδια δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, δηλαδή αφήνοντας οκτώ βαθμούς από τους 15 που μπορούσε να πάρει στο σύνολο.

Αναλυτικά τα δέκα δοκάρια της ΑΕΚ μέχρι στιγμής στη Super League:

Αστέρας Τρίπολης (εκτός): Λαμπρόπουλος και Μπακασέτας

Πανιώνιος (εντός): Μάνταλος, Κλωναρίδης

ΠΑΟΚ (εκτός): Λιβάια, Μπακασέτας

Ολυμπιακός (εντός): Μπακασέτας

Ατρόμητος (εντός): Μάνταλος, Μπακάκης, Μπακασέτας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα