Καμαρά: «Να σκοράρω και στο Αγρίνιο»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο φορ από τη Σιέρα Λεόνε σημείωσε σήμερα το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Παναιτωλικού
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού σημείωσε σήμερα ο Καμαρά, αλλά δεν «έφτασε» στα «καναρίνια» ώστε να πάρουν κάτι από τον αγώνα της Τούμπας. Ο νεαρός φορ μίλησε στη NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αποτέλεσμα: Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Πιστεύω πως παίξαμε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό, αν και είχαμε τις πιθανότητές μας. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να πιέσουμε, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση".
Για το κομβικό σημείο της αναμέτρησης: "Το κομβικό σημείο ήταν η συγκέντρωση. Χάσαμε την συγκεντρωσή μας και αυτό μας κόστισε. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες αρκεί μία στιγμή για να βρεθείς πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ ήταν συγκεντρωμένος και το εκμεταλλεύτηκε, ενώ εμείες χάσαμε την συγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε".
Για το τι κρατάει από το ματς: "Στο τέλος πιέσαμε τον ΠΑΟΚ. Τους προκαλέσαμε νευρικότητα και πανικό. Κλείσαμε τον ΠΑΟΚ στα καρεά του και αν είχαμε ακόμα 5-10 λεπτά θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κι άλλες ευκαιρίες και να φτάσουμε στην ισοφάριση. Πιέσαμε τον αντίπαλο και θα του προκαλέσαμε πανικό".
Για το γκολ του: "Είναι το πρώτο μου τέρμα στο πρωτάθλημα. Και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Το πέτυχα σε ένα γήπεδο που ο αντίπαλος μέχρι σήμερα δεν είχε δεχθεί κάποιο γκολ. Ανυπομονώ να σκοράρω και στο δικό μας γήπεδο".
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
