Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Φώτης Καρακούσης
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης αν κι έπαιζε από το 30' με παίκτη παραπάνω (κόκκινη ο Βάντερσον) δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει τη νίκη! Η Λαμία πάλεψε, είχε δοκάρι με τον Δημούτσο και με βάση τις συνθήκες πήρε ένα πολύτιμο βαθμό (0-0). Κόκκινη στο φινάλε και για τον Πασαλίδη.

Σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες, δύο αποβολές αλλά δεν είχε γκολ, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα παίρνοντας από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι στους 11 βαθμούς και την 10η θέση, ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν στην 15η έχοντας όμως 6 και συνεχίζουν να προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά από την άλλη δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το ότι έπαιζαν με παίκτη περισσότερο από το 30' λόγω αποβολής του Βάντερσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Καλός ρυθμός, αποβολή και φάσεις στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο το οποίο ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ανοίξουν το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 30' είχαμε την πιο σημαντική φάση, με τον Βάντρερσον να δέχεται σωστά την δεύτερη κίτρινη και τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες.

Παρά την αριθμητική υπεροχή του Αστέρα, αυτή που έχασε την μεγάλη ευκαιρία ήταν η Λαμία με τον Δημούτσο στο 34' να στέλνει με εντυπωσιακό σουτ την μπάλα στο δοκάρι των Αρκάδων.

Το... κράτησε ο Μελίσσας

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, αλλά όσες φορές έφτασαν με αξιώσεις στην εστία των γηπεδούχων ο Μελίσσας ήταν εκεί κρατώντας το μηδέν. Στις καθυστερήσεις υπήρξε αποβολή με επίσης δεύτερη κίτρινη και για τον Πασαλίδη χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο ματς με το 0-0 να μένει.

MVP: Ο Μελίσσας ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί σταματώντας τους αντιπάλους του και κρατώντας το πολύτιμο μηδέν για την ομάδα του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Όλη η άμυνα της Λαμίας θα λέγαμε, με τους «κυανόλευκους» να μένουν με δέκα παίκτες από το 30' αλλά να καταφέρνουν να κρατάνε το μηδέν.

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκανε ο Βάντερσον στην φάση της δεύτερης κίτρινης καθώς εκεί δεν χρειαζόταν να κρατήσει τον αντίπαλό του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Βρέσκας μπορεί στις δύο κάρτες να ήταν σωστός, αλλά δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Επστάιν.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Χαμένοι και οι δύο και κυρίως ο Αστέρας στο ματς αυτό, με τους Αρκάδες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν το ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από 30'. Η Λαμία πάλι κράτησε το μηδέν λόγω Μελίσσα και φυσικά μόνο ευχαριστημένη μπορεί να είναι από το ματς.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Λαμία (Χάβος): Μελίσσας - Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον – Σκόνδρας (80’ Οσμάν), Δημούτσος – Καραμάνος (48’ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο (82’ Ασίγκμπα), Επστάιν - Μπαράλες

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας (86’ Ρόλε), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ (46’ Τσιλιανίδης) – Ιγκλέσιας (74’ Δουβίκας), Μουνάφο – Καλτσάς, Τόνσο, Κυριακόπουλος - Μανιάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα