Καρανίκας: «Έχουμε αρχή και τέλος, είμαστε ομάδα»

Gazzetta team
Καρανίκας: «Έχουμε αρχή και τέλος, είμαστε ομάδα»

bet365

Στην δουλειά που γίνεται με τον Τζιανλούκα Φέστα στάθηκε ο Νίκος Καρανίκας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ΑΕΛ έχει αρχή και τέλος και πως είναι ομάδα.

Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Όπως συνηθίζω να λέω, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Είτε παίζεις με τον πρώτο στην βαθμολογία είτε με τον τελευταίο, δεν είναι καθόλου εύκολο και καθόλου δύσκολο να κερδίσεις.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι από το πρώτο λεπτό που θα μπεις να κερδίσεις όλες τις μάχες και μετά να βάλεις τα ποιοτικά στοιχεία που έχεις. Υπερείχαμε από το πρώτο λεπτό και γι’ αυτό κερδίσαμε».

Για την άποψη του στο σχόλιο του Φέστα πως η ΑΕΛ αρχίζει να δείχνει ομάδα: «Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια που παίξαμε από τη Λαμία στο γήπεδο μας, τον ΟΦΗ επίσης, στη Λιβαδειά και ξανά εδώ ήμασταν καλύτεροι. Με την Λαμία χάσαμε από προσωπικά μας λάθη με δύο μόνο ευκαιρίες, με τον ΟΦΗ υπερείχαμε αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, στη Λιβαδειά ατυχήσαμε και δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος.

Υπάρχει κάτι σαν ομάδα. Εχουμε αρχή και τέλος. Δουλεύουμε σκληρά. Ο προπονητής έχει ένα διάστημα που δουλεύει μαζί μας και δεν ήταν εύκολο να βγει από την πρώτη μέρα η δουλειά του.

Βγάζουμε μία αντίδραση. Είμαστε ομάδα. Είμαστε οικογένεια. Από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο παίκτη και τους φροντιστές. Κι αυτό είναι σημαντικό στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αν έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ο ΠΑΣ έμεινε με 10: «Πριν μείνει ο αντίπαλος με δέκα παίκτες είχαμε καθαρές ευκαιρίες να κάνουμε 2 και 3 γκολ σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Όταν κρατάς το μηδέν και σκοράρεις είναι πολύ σημαντικό. Τελειώνει αυτό και πηγαίνεις στο επόμενο».

Για το γεγονός πως αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του: «Σίγουρα, το ποδόσφαιρο μόνο μπορεί να σου χαρίσει τέτοια συναισθήματα. Με τον ΠΑΣ δέθηκα γιατί έπαιξα μαζί του στην Ευρώπη. Ένα καταπληκτικό συναίσθημα και σε νεαρή ηλικία. Αυτή τη στιγμή υπηρετώ την ομάδα που με ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή, την ομάδα της πόλης μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα