Γκολ στo πρωτάθλημα 1,5 χρόνο μετά για τον Αραβίδη

Γκολ στo πρωτάθλημα 1,5 χρόνο μετά για τον Αραβίδη

Δημήτρης Ρούσσος
Γκολ στo πρωτάθλημα 1,5 χρόνο μετά για τον Αραβίδη

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης ισοφάρισε προσωρινά για τον ΟΦΗ απέναντι στον Λεβαδειακό, σκοράροντας έπειτα από 17 μήνες στη Super League.

Ο Έλληνας φορ επέστρεψε φέτος στην αγωνιστική δράση, αφού κατά τη σεζόν 2017/18 έμεινε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω προσωπικού προβλήματος.

Με τη φανέλα των Κρητικών έχει αγωνιστεί ήδη σε 9 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και δυο στο Κύπελλο. Απέναντι μάλιστα στη Νίκη Βόλου «επέστρεψε» στα γκολ, κάνοντας χατ τρικ, ενώ στη Βοιωτία και για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάφερε να κάνει το «come-back» και στον συγκεκριμένο θεσμό.

Στο 43' σκόραρε από την άσπρη βούλα, κάνοντας προσωρινά το 1-1 για τον ΟΦΗ, «κλείνοντας» το 17μηνο διάστημα απουσίας του από τα γκολ. Τελευταία φορά που πανηγύρισε αντίστοιχα ο 31χρονος (13/03/87) ήταν ως παίκτης της ΑΕΚ, στο 0-2 απέναντι στον Πλατανιά για την 27η αγωνιστική της σεζόν 2016/17.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα