Κάναντι: «Να είμαστε γενναίοι»

Κάναντι: «Να είμαστε γενναίοι»

Gazzetta team
Κάναντι: «Να είμαστε γενναίοι»

bet365

Ο κόουτς του Ατρόμητου μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ
Για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ μίλησε ο Νταμίρ Κάναντι στην κάμερα της NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν θεωρεί ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το δυσκολότερο μέχρι τώρα για τον Ατρόμητο: «Κάθε βδομάδα λέμε ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα άλλωστε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ και τι πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος: «Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στοιχείο που μας έλειπε στα προηγούμενα ματς».
Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι (δύναμη, πάθος, τακτική): «Όλα τα στοιχεία που αναφέρατε είναι σημαντικά. Δεν μπορείς να μπεις στον αγωνιστικό χώρο και να ξεχάσεις κάποιο από αυτά. Για παράδειγμα την τεχνική, την τακτική, το πάθος, την ενέργεια, τη δίψα και τη θέληση για τη νίκη. Όλα αυτά λοιπόν και άλλα πολλά σημαντικά πρέπει να τα φέρουμε στο παιχνίδι για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα