Κουλούρης vs Πόνσε!

Γιώργος Ντυμένος
Κουλούρης vs Πόνσε!

bet365

Οι φορ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου χρειάζονται πάνω-κάτω τις ίδιες τελικές για να σκοράρουν και βρίσκουν δίχτυα με ανάλογη συχνότητα.
Στο «κρύο», λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί αύριο η ΑΕΚ τον Ατρόμητο και το ματς ενδέχεται να κριθεί στην οξυδέρκεια-ικανότητα των Εζεκιέλ Πόνσε και Ευθύμη Κουλούρη.
Οι δυο τους βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα με τους «μπομπέρ», 5 και 7 γκολ αντίστοιχα, και μάλιστα τα νούμερά τους είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Αμφότεροι χρειάζονται λίγες τελικές, καθώς ο Αργεντινός βρίσκει δίχτυα κατά μέσο όρο κάθε 3,2 (5/16) και ο Ελληνας «χρειάζεται» 4,3 (7/30), ενώ απειλούν τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και από τον αέρα (6 και 5 τελικές αντίστοιχα).
Μάλιστα έχουν και ανάλογη συχνότητα σκοραρίσματος, καθώς ο Πόνσε για διάφορους λόγους έχει αγωνιστεί 545' στη Super League, ενώ ο Κουλούρης 740', κάτι που «μεταφράζεται» πως ο στράικερ της Ενωσης «εκτελεί» κάθε 109' και εκείνος των Περιστεριωτών στα 106'.
Συνομήλικοι ουσιαστικά (97αρης ο Πόνσε, 96αρης ο Κουλούρης), η εμφάνισή τους ενδέχεται να κρίνει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα