Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!

Γιώργος Τσακίρης
Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!

bet365

Δίπλα στους πρωταθλητές το αφεντικό της Α.Ε.Κ. που μπορεί να μην πήγε στο Μόναχο, αλλά πριν λίγα λεπτά έφτασε στο προπονητικό κέντρο.

Λίγα λεπτά πριν τις 17:15 ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε με το αυτοκίνητό του στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ενώ είναι γνωστό πως σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η προπόνηση των πρωταθλητών για την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί την Κυριακή το μεσημέρι (πιο συγκεκριμένα στις 15:00) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Έχει μεγάλη σημασία και αξία η σημερινή επίσκεψη και παρουσία του μεγάλου αφεντικού στα Σπάτα αφού έχει προηγηθεί η κακή εικόνα (και το αντίστοιχα κακό αποτέλεσμα) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, η αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία και ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος με την ομάδα του Περιστερίου όπου απαιτείται μόνο νίκη.

Από τα παραπάνω μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Μελισσανίδη στην προπόνηση της πρωταθλήτριας ανάλογα και με το αν θα έχει κάποιο τετ α τετ με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, είτε με τον προπονητή και τους συνεργάτες του, είτε με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο και κάποιον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα