Παντρεύτηκε ο Μπερτόλιο (pics)

Gazzetta team
Παντρεύτηκε ο Μπερτόλιο (pics)

bet365

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Λαμίας ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Διπλός... είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (8/11) ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Λαμίας πήρε την μεγάλη απόφαση και παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, την εκλεκτή της καρδιάς του, Βαλεντίνα.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο Αντιδήμαρχος , Γιώργος Ζαγκανάς και φυσικά η ΠΑΕ Λαμία δεν παρέλειψε να ευχηθεί " βίον ανθόσπαρτον" στους νεόνυμφους.

Στο μεταξύ, κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της 10ης ημέρας της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/11, 19:00) στο ΔΑΚ Λαμίας. Μετά από την ολοκλήρωση της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, γευμάτισαν (μπάρμπεκιου) σε εξαιρετικό κλίμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα