Πολλές προτάσεις αλλά… περιμένει τον Παντελίδη

Πολλές προτάσεις αλλά… περιμένει τον Παντελίδη

Πολλές προτάσεις αλλά… περιμένει τον Παντελίδη

bet365

Η τεχνική ηγεσία του Άρη απέκτησε και πάλι την αίγλη του παρελθόντος κι αυτό φαίνεται από τις προτάσεις που φθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα ΜΟΛ Βίντι - ΠΑΟΚ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» δεν έχουν μπει σε διαδικασία συζητήσεων με κανέναν ξένο προπονητή. Για την ακρίβεια, δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιον από τους πολλούς που προτάθηκαν. Σημερινά (8/11) δημοσιεύματα στην Κύπρο σημειώνουν ότι υπάρχει σκέψη για τον Πάμπο Χριστοδούλου ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από την Ελλάδα. Τις τελευταίες ώρες επίσης τονίζεται η περίπτωση του Δανού Τόμας Κρίστιανσεν. Ταυτόχρονα, διέρρευσε ότι το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ιταλία σχετίζεται με το θέμα προπονητή και κατ’ επέκταση του αντικαταστάτη του Πάκο Ερέρα.

Πληροφορίες του gazzetta.gr σημειώνουν πάντως ότι η βασική επιλογή του Άρη είναι ο Σάββας Παντελίδης, το ζήτημα δεν έχει κλείσει – παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει «κλειδώσει» η παραμονή του στην Τρίπολη – καθώς επίσης και ότι ο έμπειρος τεχνικός προβλέπεται να συζητήσει με τη διοίκηση του Αστέρα του για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία. Αυτό το ζήτημα δεν προβλέπεται να ξεκαθαρίσει πριν τον αγώνα του Αστέρα απέναντι στη Λαμία, πράγμα που σημαίνει ότι ο Άρης δεν θα προχωρήσει σε επίσημη κίνηση εντός των επόμενων 2-3 ημερών καθώς επίσης και ότι ο Απόστολος Τερζής θα έχει ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στον εκτός έδρας αγώνα (12/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα