Επέστρεψε στη «βάση» της η Ξάνθη

Gazzetta team
Επέστρεψε στη «βάση» της η Ξάνθη

bet365

Η Ξάνθη επέστρεψε στα Πηγάδια μετά τη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα και πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/11) με τον Πανιώνιο.

Οι Ακρίτες κατέκτησαν άλλο ένα «τρίποντο», που τους ανέβασε στην 4η θέση της Super League και με την ψυχολογία στα ύψη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συνέχειας.

Οι παίκτες του Ράσταβατς γυμνάστηκαν το πρωί της Τρίτης, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν το ασκησιολόγιο σε θέματα τακτικής και κατοχής μπάλας.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (7/11), με τον Σέρβο τεχνικό και τους συνεργάτες του ήδη να καταστρώνουν τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στα Πηγάδια (10/11, 19:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα