Γιατί έπαψες... Τόνσο να θυμίζεις

Γιατί έπαψες... Τόνσο να θυμίζεις

bet365

Ο Αστέρας δεν σκοράρει εύκολα και ένας από τους λόγους αυτούς είναι κι ο Μάρτιν Τόνσο που... χάνεται μέσα στο παιχνίδι και χάνει σημαντικές ευκαιρίες για την ομάδα του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήταν ένας από τους λόγους που ο περσινός Αστέρας οδηγήθηκε στην επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ενας από τους λόγους, που η ομάδα... έβγαζε γούστα και ήταν ιδιαίτερα απειλητική τόσο στην κόντρα όσο και στις δεύτερου χρόνου επιθέσεις.

Φέτος; Ο Αργεντινός δείχνει να έχει χάσει τη σπιρτάδα στη σκέψη του και στην αποτελεσματικότητά του.

Το καλοκαίρι, οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ ώστε να μη σπάσει το σούπερ τρίγωνο Ιγκλέσιας, Μουνάφο και Τόνσο.

Εκείνος, μετά την τόσο καλή χρονιά του ήθελε ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο και περιμένει να συνεχίσει στην Τουρκία.

Αν και ήταν με τα εισιτήρια στο χέρι, τελικά δεν έγινε αυτό το βήμα που τόσο ήθελε.

Οι Αρκάδες σ' αυτό το διάστημα δεν βρήκαν κάτι καλύτερο, ο ίδιος επίσης και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν και πάλι τα χέρια.

Ο Τόνσο ήρθε στον Αστέρα και πάλι χωρίς προετοιμασία. Κάνει το φετινό του ντεμπούτο στο 62' του ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Πέντε λεπτά αργότερα σκοράρει και αποδεικνύει τόσο γρήγορα το λόγο που αποκτήθηκε.

Λίγο αργότερα μάλιστα είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-2. Αστοχεί. Και από εκείνο το σημείο έχει ξεκινήσει ένα αρνητικό σερί για τον 29χρονο.

Βέβαια, ακόμη και σε μια μέτρια εικόνα που έχει μέχρι στιγμής μετρά και τρεις ασίστ (με Απόλλωνα, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο).

Η αλήθεια είναι όμως ότι έχει χάσει αρκετές φάσεις για γκολ. Φάσεις που ο περσινός Τόνσο θα μετρούσε ήδη 4 γκολ για πλάκα.

Χαρακτηριστικά...

- Στο 8' στο ματς με τον Αρη, ο Βλάχος βρήκε άδειο γήπεδο, ο Τόνσο βγήκε κερδισμένος από την κόντρα αλλά... κατάφερε να μην ευστοχήσει μέσα από τη μικρή περιοχή.

- Στο 1' στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Διούδης πιάνει τετ α τετ του Καλτσά και στη συνέχεια της φάσης ο Τόνσο με κεφαλιά δεν μπορεί να κάνει το 1-0.

- Στο Περιστέρι, μετά το γκολ του Ατρόμητου, ο Βαλιέντε βρήκε κάθετα τον Τόνσο κι ο Αργεντινός μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μέγιερι που με το πόδι κράτησε το μηδέν για την ομάδα του στο ημίχρονο.

- Στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, μπορούσε να είχε καλύτερο τελείωμα αλλά το σουτ του δεν δυσκόλεψς τον Κυριακίδη ιδιαίτερα.

- Με την Ξάνθη δεν έδωσε στο 63' πάσα «πλαρε-βάλε» στον Τσιλιανίδη.

Ο πολύ καλός Τόνσο, ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του αγνοείται, έχοντας μεγάλα κενά μέσα στο παιχνίδι του. Σαφώς και χρειάζονται οι βοήθειες από τα άκρα και του Μουνάφο. Ωστόσο, αυτός είναι ο ηγέτης στο μεσοεπιθετικό κομμάτι κι αυτός πρέπει να βγει μπροστά. Ειδικά, δε, τώρα που η ομάδα περνάει αγωνιστική κρίση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα