«Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια...» (vid)

«Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια...» (vid)

Gazzetta team
«Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια...» (vid)

bet365

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος ανάρτησε το βίντεο από την παρουσίαση της Αγιά Σοφιάς που είχε προβληθεί ακριβώς πριν από πέντε χρόνια.

Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ανδρέας Δημάτος, μάλιστα, αναφέρθηκε στα λόγια του Κώστα Βουτσά στο βίντεο που είπε ότι «στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουμε πανηγυρίσει όλα μας τα πρωταθλήματα», προσθέτοντας ότι ήταν στο μόνο που διαψεύστηκαν στην Ένωση αφού κατάφεραν να επιστρέψουν στους τίτλους πέρυσι, πριν μπουν στην Αγιά Σοφιά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ:

To βλέπω και το ξαναβλέπω...
Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια!
Και τελικά στο μόνο που διαψεύστηκε ο μεγάλος Κώστας Βουτσάς και το εκπληκτικό αυτό video, που προβλήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, είναι στην ατάκα ότι... «εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουμε πανηγυρίσει όλα μας τα πρωταθλήματα».
Μας καθυστέρησαν και πήραμε το τελευταίο στο ΟΑΚΑ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα