Παντελίδης: «Πρέπει να... πεισμώσουμε»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Πρέπει να... πεισμώσουμε»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα τόνισε πως η ομάδα του καλείται πλέον να βγάλει... αντίδραση και να σηκώσει κεφάλι
Την ήττα γνώρισε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης και ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να βγάλουν... αντίδραση. «Είναι μια δύσκολη μέρα για μας. Περιμέναμε τώρα που άλλαξε το πρόγραμμα να μαζέψουμε βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Σ'ένα παιχνίδι που μπορεί να είχαμε την κατοχή, τις περισσότερες ευκαιρίες, με όχι καλές προϋποθέσεις γιατί ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος, με αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις μας και εξακολουθήσαμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Οτι δεν τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Ήμαστε άστοχοι στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα και σαν επιστέγασμα ήρθε το γκολ της Ξάνθης. Ασφαλώς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Το σημερινό είναι κάτι που μας πληγώνει αλλά δεν μας απογοητεύει», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε τι πρέπει να αλλάξει άμεσα για να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται. «Να προετοιμαζόμαστε καλύτερα, να στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Υπήρξαν παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ασφαλώς πρέπει να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σήμερα είχαμε 9 τελικές μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου ενώ ο αντίπαλος μια ή δύο. Πρέπει να μας πεισμώσει το σημερινό αποτέλεσμα έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε καλύτεροι».
Μεταξύ άλλων του μεταφέρθηκε αν «εκτός από τις αγωνιστικές σκέψεις για αλλαγές υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό του» και τότε απάντησε πως «τι εννοείτε; Τι σκέψεις δηλαδή να υπάρχουν; Εγώ λέω να πάρουμε παίκτες. Εσείς τι λέτε; Τι έχετε να προτείνετε;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα