Μουνάφο: «Το κεφάλι ψηλά»

Gazzetta team
Μουνάφο: «Το κεφάλι ψηλά»

bet365

Ο χαφ του Αστέρα έκανε σήμερα ρεκόρ συμμετοχών, αλλά δεν μπόρεσε να το χαρεί όπως θα ήθελε
Τις 103 συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα έφτασε σήμερα ο Μουνάφο, αλλά δεν μπόρεσε να το... χαρεί. «Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη δικαιολογία. Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να βελτιωθούμε, αλλά για ένα κλικ δεν τα καταφέρνουμε. Δεν πάει η μπάλα μέσα, αλλά φταίμε σίγουρα εμείς. Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο κι αφήσαμε χώρο. Η Ξάνθη είχε υπομονή, περίμενε 2-3 φάσεις για το γκολ και της βγήκε. Πρέπει να ρίξουμε πολύ δουλειά και να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά. Ο κόσμος έδειξε ότι δεν είναι ευχαριστημένος, Ούτε εμείς είμαστε, όμως η γκρίνια δεν βοηθά. Πρέπει να βάλουμε την εμπειρία μας και να ξεπεράσουμε την κατάσταση. Με δουλειά μπορούμε να το ξεπεράσουμε», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA.
Και συνέχισε. «Σίγουρα η χρονιά φέτος δεν θα είναι σαν την περσινή. Για εμάς δεν είναι τίποτα εύκολο. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Έχουμε άγχος ότι θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε πιο πολύ από ποτέ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο από 30 λεπτά, όπως σήμερα». Για τον ίδιο και το ρεκόρ συμμετοχών που έκανε είπε πως «όταν έρχεσαι περιμένεις πάντα τα πράγματα να πάνε καλά. Είμαι στον τέταρτό μου χρόνο στον Αστέρα. Τα τρία προηγούμενα πήγαν πολύ καλά και είμαι χαρούμενος. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά εμείς οι εμπειρότεροι πρέπει να προσπαθήσουμε για να ανακάμψει η ομάδα. Έχω περάσει αρκετές χρονιές εδώ. Νιώθω σαν να είμαι λίγο από την Ελλάδα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα