«Χλωμός» για Αστέρα ο Σαράνοφ

Δημήτρης Ρούσσος
«Χλωμός» για Αστέρα ο Σαράνοφ

bet365

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ αποχώρησε τραυματίας από τους Ζωσιμάδες με πρόβλημα στον τετρακέφαλο και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (11/11, 19:00).

Ο Σέρβος τερματοφύλακας στάθηκε άτυχος λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όπου οι Φθιωτοί πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), νιώθοντας ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι αφήνοντας τη θέση του στον Μελίσσα στο 89΄.

Το πρωί της Δευτέρας ο Σαράνοφ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν σύσπαση στον τετρακέφαλο. Αυτό σημαίνει πως απέφυγε μεν τη θλάση, όμως άπαντες στο «στρατόπεδο» της Λαμίας θέλουν να είναι προσεκτικοί, περιμένοντας την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (6/11) για να καταλήξουν.

Το πιθανότερο είναι πως ο 31χρονος (22/10/87) γκολκίπερ θα προφυλαχθεί στην αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή, ενώ το διάστημα της διακοπής που θα ακολουθήσει προσφέρεται, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και τον κίνδυνο να υποτροπιάσει.

Τη θέση του θα πάει ο Νίκος Μελίσσας, που αγωνίστηκε απέναντι στον Βόλο για το Κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στη Super League φέτος έπαιξε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τη δεύτερη αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα