Βρέθηκε ντοπαρισμένος ο Λεονάρντο στον Λεβαδειακό

Gazzetta team
Βρέθηκε ντοπαρισμένος ο Λεονάρντο στον Λεβαδειακό

bet365

Θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας βρέθηκε τον περασμένο Μάιο ο Λεονάρντο στον Λεβαδειακό κι αυτός είναι ο λόγος που οι Βοιωτοί θέλησαν να λύσουν την συνεργασία μαζί του.

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο θέλει να λύσει το συμβόλαιο του Λεονάρντο, αποκάλυψε ο Λεβαδειακός. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί από τις 6 Μαΐου και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο χωρίς να είχε γίνει έως σήμερα γνωστός ο λόγος.

Στην εκδίκαση της καταγγελίας του συμβολαίου του παίκτη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, ο Λεβαδειακός αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής είχε πιαστεί ντοπαρισμένος σε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ που πραγματοποιήθηκε σε εκείνο το ματς. Μάλιστα θετικό είχε βγει και το δεύτερο δείγμα.

Έτσι, το ΕΣΚΑΝ του επέβαλλε αποκλεισμό δύο ετών τον περασμένο Αύγουστο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ υποστηρίζοντας πως η απαγορευμένης ουσία που βρέθηκε οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή. Τελικά δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, ώστε οι δύο πλευρές να παραδώσουν τα υπομνήματά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα