Επιστροφή Βέλεθ στον Άρη

Επιστροφή Βέλεθ στον Άρη

Gazzetta team
Επιστροφή Βέλεθ στον Άρη

bet365

Ο Φραν Βέλεθ συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και λογικά θα είναι διαθέσιμος για τον εκτός έδρας αγώνα (12/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από θλάση, αλλά η συμμετοχή του στη σημερινή (5/11) προπόνηση αν μη τι άλλο έστειλε αισιόδοξα μηνύματα. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει… ««Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Φραν Βέλεθ (ο Ισπανός αμυντικός συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ. Καμάρας» (12/11, 19:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα