Σιόντης: «Δεν είμαστε στο 'φεγγάρι' μας»

Gazzetta team
Σιόντης: «Δεν είμαστε στο 'φεγγάρι' μας»

bet365

Ο χαφ του ΠΑΣ τόνισε πως στον «Αγιαξ της Ηπείρου» υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα ώστε να γυρίσουν τον... διακόπτη
Σε «κρίση» βρίσκεται ο ΠΑΣ και ο Σιόντης μετά το σημερινό 0-0 με τη Λαμία τόνισε πως στην ομάδα δεν πρέπει να επικρατήσει η απογοήτευση. «Δεν είμαστε στο καλύτερο ‘φεγγάρι’ μας. Είμαστε στενοχωρημένοι για το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να απογοητευθούμε. Είναι πολύ νωρίς, έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια στα μέτρα μας, που αν δεν μπορούμε να τα πάρουμε, τουλάχιστον δεν πρέπει να τα χάσουμε. Αν δεν χάναμε με Ξάνθη και Παναιτωλικό, θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση και θα μας βοηθούσε ψυχολογικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Παίξαμε πολλά παιχνίδια εκτός έδρας και βρεθήκαμε να είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Πρέπει να υπάρχει στόχος να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια», είπε αρχικά.
Και συνέχισε, «Μπήκαμε μουδιασμένοι σήμερα λόγω άγχους, αλλάξαμε σχηματισμό και προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι της Λαμίας. Δεν έγινε ξανά επικίνδυνη, αλλά δεν γίναμε κι εμείς. Στο δεύτερο δεν κινδυνεύσαμε, δόθηκαν πολλά αχρείαστα σφυρίγματα που έκοβαν τον ρυθμό. Πρέπει να βρούμε τρόπο να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια, γιατί είναι σημαντικά, μας δίνουν την ευκαιρία να ανεβαίνουμε βαθμολογικά. Χρειαζόμασταν σήμερα το αποτέλεσμα για να μη μπει η ομάδα στη διαδικασία να πιέζεται. Μ’ ένα καλό αποτέλεσμα, ίσως στην Λάρισα, μπορεί η ομάδα να απελευθερωθεί και να παίξει καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ρόστερ».
Μετά ανέφερε πως «είχαμε και κάποιους μικροτραυματισμούς, είχαμε και σήμερα μια απώλεια τον Νικολιά. Πρέπει να κερδίζουμε έστω και με μισό μηδέν αυτά τα παιχνίδια και να ανέβουμε βαθμολογικά. Ο κόσμος έχει συνηθίσει την ομάδα να έχει καλή παρουσία, έχει δει την ομάδα Ευρώπη, έχει δικαίωμα να απαιτεί και να ζητάει και να φωνάξει γιατί ίσως να χρειαστούμε αυτό το ξύπνημα ή τη βοήθεια, πείτε την όπως θέλετε. Ο καθένας βρίσκει διαφορετικά κίνητρα. Ο κόσμος μας βοήθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό όπως και σε προηγούμενα ματ». Κλείνοντας ανέφερε πως «δεν νικήσαμε σήμερα, αλλά δεν χάσαμε κιόλας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε να έρθει ένα αποτέλεσμα για να αλλάξουν όλα. Ο κόσμος θα δει πολύ καλύτερα πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα